Darunia synger aldri, det er det hun forteller folk. Sangstemmen hennes får både kattepusen og hunden hjemme til å synge med. Hun tolker det er et dårlig tegn. Men bilen er et fristed for sang. Ingen som påpeker at hun har en fryktelig sangstemme der, bilen kan jo ikke prate og hun er alene.

Darunia sitter i bilen, hun har vært på  et møte og innom butikken for å kjøpe ønskegodis til sin kjære. Mens bilen loder avgårde og verden utenfor bilen suser forbi kommer en skikkelig godsang på radion! En med skikkelig beat og rytme. Og Darunia kan stort sett teksten.

Lyden blir satt på full fres, speilet dirrer av bassen. Hun klarer ikke å dy seg lenger og begynner å synge for full hals. Deretter begynner hode å følge musikken.

Bilen kjører nesten av seg selv hjemover, siden man har kjørt denne veien vel mange ganger. Darunia er i sin egen lille verden mens hun synger og digger musikken med overkroppen.

Hun har egentlig ikke lagt merke til at hun har stoppet i et kryss fordi hun har vikeplikt, men legger plutselig merke til ei ung dame  som går tur.Og som smiler til henne. Smiler med henne virker det som. Darunia blir FlauDarunia når hun skjønner at hun er oppdaget! Det går et sekund før hun igjen tenker, vel, kanskje hun ble smittet av min energi som kommer av musikken og syns det var et festlig syn i bilen?

Hun smiler over at hun har fått noen til å smile uten at det var hensikten, det er hennes tur i krysset og hun kjører videre mens sangen fortsetter.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende