Jeg eier ikke shoppeglede.

Alle venninnene min elsker å gå på butikker med klær, undertøy, sko, pynteting i timesvis. Oftes uten mål etter noe spesielt de skal kjøpe, og gjerne er det ikke noe de trenger. Timesvis!!

Jeg vet hva jeg trenger når jeg skal på handling. Hvordan vet jeg det er det mystiske spørsmålet. Jo folkens, jeg hadde ikke dratt på shopping hvis jeg ikke trengte det jeg er på leting etter.

Så hva er det jeg egentlig ikke skjønner? Jeg klarer bare ikke å gå timevis å se på klær. Og jeg blir mer forbauset når venninnene mine går fra butikk til butikk og kviner hvor søt/fin en topp er, kjøper den ikke, også klarer hun å fine 3-4 nesten helt like topper hun også skal prøve.  Jeg finner det direkte kjedelig og unødvendig å tursle rundt i evigheter på butikker uten spesiell mål og mening.

Javist kan jeg finne forskjellige topper, sko, smykker osv pene og noe jeg ønsker å bruke penger på. Men i jøssenavn. Jeg finner det ikke så givende at jeg makter å gå av meg beina!

Hmm.. Jeg mangler en jenteting tydeligvis. LOST! Darunia har mistet et shopping-gen, har noen sett det vennligst gi beskjed.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende