Det finnes mye lekkert man kan pynte seg med i denne verden. Man kan pynte seg fra topp til tå, innerst til ytterst! Og for min del allefall gjør jeg det for meg selv. Føler man seg lekker, føler man velvære og selvtillit. Disse tre tingene vises veldig godt til omverden.

Nå har jeg alltid hatt elsk for lekkert undertøy, noe venninner merket siden jeg var rask å løpe til undertøysavdelinger på klesbutikker og russenavnet mitt var Victoria`s Secret..

For min del elsker jeg korsetter/korseletter, de viser kvinnelige former ekstra godt! Det er veldig feminint og lekkert. Timeglassform er jeg veldig heldig å ha, men med korsett er den veldig fremtredende! Nå er jeg heller ikke ei lita jente, har mer enn nok former, og endel av det vil jeg gjerne bli kvitt. Så er i hardtrening og livsstilendring, men i mellomtiden kan ingen nekte meg å kle meg lekkert =)

Mener enhver kvinne burde ha seg skikkelig feminin og nydelig undertøy i klesskuffen sin. Alle har sine komfor-undertøy, men er virkelig givende å piffe seg selv opp med noe skikkelig sexy=) Er ingenting galt i å kunne se seg i speilet og føle seg attraktiv for sin egen del.

Og dette er yndlingskorselettet mitt=) Bilde er selvfølgelig ikke av meg, I wish!

mitt lekre korsett

mitt lekre korselett

Tips oss hvis dette innlegget er upassende