Jeg satt og leste de nyeste innleggene og leste at Nymph hadde fått seg en Kreativ Award, og tenkte det var jo veldig koselig=) MEN så måtte Nymph som endel av utfordringen gi denne videre=) Jeg var en som ble plukket ut=D Og litt senere kommer BB og skriver jeg har fått den=)

award

*kremter* Først vil jeg takke Nymph og BB for denne awarden. Så en takk til Abi som faktisk må få æren for utseende her! Deretter skylder jeg en takk til familie og venner som ikke aner jeg har denne bloggen men liker meg endog, og til slutt. Takk til Gud som støttet meg i denne perioden hvor de nominerte ventet på dommen og jeg ble valgt ut. Uten at jeg i det hele tatt viste jeg var nominert xD Men sånn seriøst, det var veldig koselig Nymph  og BB=D

Ok.. Så var det den inkluderende utfordringen.

  1. Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den).
  2. Link til personen(e) som ga deg award`en
  3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv
  4. Velg 7 andre bloggere du vil gi awarden til
  5. Legg en kommentar i bloggen deres så de får vite om award`en

Ok.. 7 fakta om meg selv.

- Jeg har to relativt store tatoveringer. To drager på ryggen og en på leggen =)

- Jeg blir politisk ukorrekt når jeg møter syklister i trafikken

- Jeg er tullete etter fantasy, grenser til å kalle meg nerd.

- Jeg har en føflekk på det ene brystet, og har til flere ganger blitt trodd at det var en smule/sjokoladeflekk osv. Tilogmed en gang har ei full venninne plutselig prøvd å gnikke den bort

- Jeg er en lesehest. Jeg kan lese en bok på 800 sider på 2 dager.

- Jeg kan seriøst ikke stå på ski. Jeg kan tryne enda jeg står i still med ski på. Men er ikke helt ubrukelig, når jeg var veeldig lita, så klarte jeg å skjønne dealen med sprinkelseng, jeg skrudde de av og gikk ut =D

- Jeg kan ta livet av en kaktus. Jeg har IKKE grønne fingrer, får håpe det ikke gjelder mennesker siden jeg er utdannet hjelpepleier og nå på vei til å bli sykepleier=)

- Oh, en tilleggs-info. Jeg har ridd på elefant og en kamel. Jeg har holdt en tigerbaby, og sittet atmed en voksen mannetiger og jeg så vettskremt ut på bilde. Jeg har holdt en ugle, ei ørn og en annen rovfugl. Jeg har hatt en 40 kg anaoknda på skuldrene og holdt en gul pytonslage. Har også hatt 8 papegøyer på meg samtidig. Jeg har holdt en jentetarantella. Klappet en svær øgle. Jeg fant engang en liten frosk i skoen min i Thailand, han fikk bo der den dagen.

Okay. De syv jeg gir kreativ awarden er *trommer* :

Princess Peach

Abi

Kassima

Lilly Craft

Nymph (Du skal få slippe å gjøre utfordringen på nytt)

Deathdealer

Isdronningen

(Det er mange fler jeg ville gi den videre til=)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende