Ja jenter, i dag skal Darunia fortelle om hvilken tyggis som vil fremheve øyenskyggen din. Vil du at den spesielle gutten skal gi deg et ekstra blikk og bli helt betatt av deg, så må jo selvfølgelig øynene dine være praktfulle og du må behage luktesansen hans med en god lukt og god ånde. Prikken over i`en er når du har den perfekte tyggisen til din nylagte øyenskygge..

Oisann, tror litt av personligheten min ble svidd av når jeg skrev dette avsnittet. Hadde jeg vært en rosablogger hadde jeg sikkert tjent meg noen tusenlapper på det avsnittet, hvis jeg vel og merke hadde et lekkert bilde av meg med den øyenskyggen jeg reklamerte om, hvor jeg har soveromsøyner og lager boble med tyggisen med sensuelle lepper. Jeg hadde skrevet om det jeg fikk betalt om, og det måtte ha kommet frem på en positiv måte. Så med andre ord, jeg hadde måtte skrive om noe jeg anser som tull og solgt meningene mine som ikke hadde vært meningene mine.

Og det skal sies. Jeg er ikke større giret på å skrive masse vås om noe jeg ikke kan stå for eller liker å skrive om. At jeg skriver mye VÅS vet jeg jo. Men det er om noe jeg liker, jeg kan stå for og mener. Og jeg gjør det tilogmed gratis. Hvorfor mange mange tusen leser innleggene til rosabloggerne, har jeg ærlig talt ingen svar på. Det fenger ikke meg, for om varen de vil vise frem kan være bra, så skriver de bare om tull og ting som ikke intresserer meg. Da går jeg heller tilbake til de bloggerne som skriver om temaer som virkelig intresserer dem, og det kan være mange forskjellige temaer til de mange forskjellige bloggerne. Men så lenge det er noe som de skriver om med hjertet og hode så kommer jeg tilbake! Spesielt hvis de damene man tar tid å lese innlegg til og legger igjen et spor, svarer deg tilbake.

Så blogger du med mening, har du mitt øye som følger med deg=)

BLOGG-MED-MENING

Tips oss hvis dette innlegget er upassende