Flere blogger har opplevd at noen kommenterer inne på et innlegg er reklame for ett eller annet tøv. Jeg har fått en for et papirselskap eller noe lignende.. Sjekket det ikke så veldig nøye ut siden, jeg egentlig bare slettet den..

Så ser jeg at jeg får en kommentar på et gammelt innlegg. Det innlegget hvor jeg skrev noe om gutter, frontallappene, utvikling, konsekvens og det å få billappen i alder av 18 men en forsker mener de burde vente til de er 23 år. Uansett..

Kommentaren jeg fikk var skrevet på dårlig norsk. Hvor det egentlig sto at “hvis dette skjer så melder jeg meg inn i vigrid noe jeg anbefaler at alle gutter burde gjøre i alder 18-23″

Javel, nå reklameres det for vigrid også. Jeg slettet bare den kommentaren, for jeg tolket det ikke som en spøk i forhold til mitt innlegg, for det hadde egentlig ingen sammenheng.

Så.. Til dere vigrid-tilhengere.. Denne bloggen er ikke et koselig fristed for dere å reklamere for deres.. tro? Jeg støtter ikke den “troen” og derfor vil jeg ikke ha det på min blogg..

Ha en fargerik dag!

barn

Tips oss hvis dette innlegget er upassende