Svenskene er smålig forbannet på trønderen som valset seg sidelengs i mål.. Han ville tydeligvis erte dem, og jammen klarte han det. Han må ha trykket på knappen til enhver svenske.. Kanskje ikke, men journalistene klarer ikke å være saklig, med tanke på han blir kalt gris og svin..

En ting er sikkert, trønderbarten har nok jobbet steinhardt for å være så flink som han er blitt. Han har vunnet mye, og vi har fått noen gull takket være ham. Men vi sitter og prater om han som vi kjente ham.. Og norske media har selv beskrevet han som en liten diva.

Jeg må ærlig innrømme at hele mannen virket klysete, utifra de inntrykkene jeg har fått fra ham på TV og media.. Prinsesse på erten.. Av de andre skikongene vi har hatt, har de virket ydmyk i sin væremåte, og det er slik jeg liker skikongene våre.. Men det er min mening..

Jeg kjenner han ikke, noe de fleste av oss ikke gjør.. Men nå er vi norsker veldig flink å prate om mediamennesker som vi kjenner dem.. Dømmer mennesker utifra sladder.. Misliker dem utifra sladder..

Heia norge..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende